Усунення зморщок Ботоксом

Усунення зморщок ботоксомЦя процедура вже давно на ринку України понад 25 років.

Вона завоювала серця жінок своєю відносною легкістю і простотою, швидкістю фактичним відсутністю слідів на обличчі після процедури і найголовніше вираженим результатом.

Всі препарати містять одну діючу речовину: ботулотоксин типу А. Це просто різні фірми виробники: Диспорт виробляє Іпсен(Франція), Ботокс компанія Аллерган (Америка), Ксеомін (Німеччина), Ботулакс, Нейронокс,Набота (Південна Корея)

Як працює ботулотоксин А в шкірі?

Диспорт і Ботокс та інші блокують передачу нервового імпульсу з нервового волокна на м’яз, він перестає скорочуватися, і шкіра у цій зоні вирівнюється. М’язи з віком скорочуються сильніше і активніше, при цьому заламуючи шкіру, що старіє, і як наслідок численні зморшки.

Дуже часто питають пацієнти чи небезпечний препарат для здоров’я?

Самим переконливим аргументом стало те, що ботулотоксини типу А давно використовуються в неврології при лікуванні м’язів зі спазмом, і одне із захворювань – це дитячий церебральний параліч, причому дозування там вище в 10 -20 разів, ніж використовуються в косметології.

Як довго працює препарат?

Тривалість ефекту залежить від індивідуальної здатності до відновлення нервового волокна, заблокованого препаратом. Це близько 4-6 місяців, іноді довше за певних умов.

Що прискорює зникнення результату?

Все, що прискорить і покращить кровообіг зони: зігрівальні процедури, переливання медикаментозних розчинів, що підсилюють кровообіг у шкірі, прийом деяких препаратів, вітамінів групи В.

Які питання-проблеми вирішує Диспорт, Ботокс?

Вони добре справляються з мімічними зморшками на лобі та навколо очей, на переніссі. Допомагають при опущенні овалу так звана техніка «ОВАЛ НІФЕРТІТІ» та куточків губ, тяжі на шиї. Зморшки декольте.

Працюють із підвищеною пітливістю препаратами із ботулотоксином: пахвинних ділянках,долонях,підошвах.

Усунення зморщок ботоксомУсунення зморщок ботоксомУсунення зморщок ботоксомУсунення зморщок ботоксомУсунення зморщок ботоксом