Чистки обличчя та спини

Чистки обличчя – один із основних наших напрямків.

Ми пропонуємо понад 10 протоколів очищення шкіри обличчя.

Наші пацієнти можуть обрати оптимальний для себе варіант.

Що означає протокол процедури – це чіткий набір препаратів, етапів, інструментів, апаратури, тривалість її проведення.

Всі наші процедури стандартизовані за внутрішніми протоколами, потрапляючи до різних фахівців, у центрі косметології КосМед Ви отримуєте одну й ту саму процедуру. Багато наших протоколів перевірені часом, досвідом і схвалені великою кількістю клієнтів.

Немає єдиного стандарту в нашій країні процедури косметологічної чистки, ми можемо відрізнятися від інших закладів.

У центрі віддаємо перевагу малотравматичним протоколам чищення, а якщо процедура все ж таки пов’язана з травмою шкіри, то в поінформованих згодах обговорюємо етапи відновлення та домашнього догляду.

Основне призначення даної процедури – це очищення шкіри від рогових лусочок та видалення секрету сальних залоз тут і зараз (так званих комедонів) та механічна стимуляція шкіри.

Чистка обличчя у косметолога рекомендована на початку будь-якого курсу процедур, вона готує та очищає шкіру і покращує результат наступної дії апаратних процедур, пілінгів та доглядових процедур.

Існує хибна думка, що чистками лікується таке хронічне захворювання, як вугрева хвороба. При акне (вугрях) – це лише допоміжний метод для швидшого настання естетичного результату, і обов’язково на тлі правильно призначеного лікування та домашнього догляду. Вугрова хвороба, різного ступеня вираженості, часто пов’язана з гормональними порушеннями, що потребує комплексного підходу та лікування.

Сальні залози постійно продукують сальний секрет, продукція якого регулюється гормонами і залежить від стереотипу харчування та способу життя.
Кількість сальних залоз на шкірі обличчя, грудей, спини величезна та залежить від генетики – це від 4шт. до 380 шт. на кв.см, тому чищення особи не забезпечує 100% очищення залоз – це технічно неможливо.

Також чистка обличчя не видаляє сальні залози, а просто очищає основну їх кількість від сального вмісту, на певний час. З часом сальна залоза знову наповнюється вмістом; тривалість цього процесу індивідуальна, залежить від швидкості роботи сальних залоз.

Основні види чисток у нас у центрі:

• Основним базовим протоколом є чистка обличчя 90 хв., що проводиться на косметиці Крістіна. Наші протоколи процедур самодостатні із чіткою ціною, включають всі етапи процедури.
• Гідро-вакуумне чистка – очищення шкіри за допомогою води та вакууму спеціальним апаратом, делікатніша, слабше очищає пори, ніж механічна; Вона універсальна, позасезонна, допомагає зволожити шкіру, прекрасна, як самостійна процедура догляду. Можливий курсовий варіант з періодичністю раз на 14 днів.
• Механічна проста та механічна складна чистка – використовується косметологічна ложечка для видалення сального вмісту. Підходить при пористій жирній шкірі при акне. Процедура не підходить при низькому больовому порозі. Як разова процедура перед курсом доглядових процедур. Або періодична процедура для очищення від чорних цяток.
• Ультразвукова чистка – в цій процедурі використовується апарат для ультразвукового очищення, воно більш делікатне, ніж механічне, слабше очищає пори. Вибирають при сухій шкірі, куперозі, більше підходить при низькому больовому порозі. Як разова процедура перед курсом доглядових процедур.
• Голлівудська чистка – це очищення за допомогою неодимового лазера та карбонового гелю, звужує пори, протизапальна. У курсовому варіанті омолоджуючий результат.
• Чистка обличчя на косметиці Дані (США) – механічна або ультразвукова чистка, плюс робота ферментних масок, які розчиняють забруднення шкіри, освітлюють застійні плями, покращують кровообіг.
• Чистка з кораловим пілінгом – механічне очищення з наступним пілінгом, показана при підсипаннях та великій кількості комедонів , рубчиків і плям постакне. Кораловий пілінг підсилює чистку як механічну так і ультразвукову.Дана чистка потребує реабілітації, тому що пілінг провокує шелушіння.
• Ознайомитися докладніше з цими та іншими варіантами процедур і підібрати що підійде саме Вам можна у косметолога на консультації чи безпосередньо на процедурі.

Це основні варіанти косметологічних чисток обличчя, ще є інші комбінації цієї популярної процедури.
Очищення спини проводиться у протоколі механічної чистки Крістіна, часто доповнюється пілінгом.