Ліфтінг масаж обличчя

М’язи тримають наше обличчя як каркас, саме вони відповідають за те, щоб наше обличчя залишалося підтягнутим, «струнким», пружним. Тримати м’язи в тонусі вам допоможе ліфтинг-масаж обличчя – процедура, яка не потребує хірургічних втручань та ін’єкцій.

Ліфтінг масаж обличчяЛіфтинг-масаж обличчя — це скоріше не якась конкретна техніка омолодження за допомогою спеціального масажу. Ефектом ліфтинг-масажу обличчя мають багато техніки фізіологічного на мускулатуру обличчя, і навіть різні східні і європейські методики. Суть усіх цих технік у тому, що за допомогою опрацювання шкіри, підшкірної клітковини та лицьових м’язів, покращується кровообіг, лімфоток, мускулатура наводиться в тонус, стимулюється вироблення еластину та колагену, йдуть застійні явища, у тому числі зайві жирові відкладення на обличчі, проходять набряки, виводяться продукти обміну тощо.

В результаті обличчя стає підтягнутим, розгладжується, набуває здорового кольору, зникають мішки під очима та синці. При ліфтинг-масажі обличчя відбувається ефект «кругової підтяжки», але без хірургічного втручання та ін’єкцій, що «розгладжують». Якщо почати проводити такі сеанси вчасно – приблизно після 25-30 років, коли, по суті, шкіра починає старіти, то вам ще не скоро доведеться зіткнутися з такими проблемами, як втрата овалу обличчя, щоки, що опустилися, і куточки губ, виражені носогубні складки. Тим же, у кого подібні проблеми зі шкірою вже з’явилися, ліфтинг-масаж обличчя допоможе частково повернути колишню пружність і гладкість.

Наш центр дає можливість пройти курс масажів обличчя, які дадуть хороший ефект, що підтягує, і будуть мати додаткові ефекти в залежності від техніки.

Методики масажу, представлені в нашому центрі косметології, можна розділити на апаратні, що виконуються за допомогою сучасного обладнання та ручні також перевірені часом.

АПАРАТНІ МЕТОДИКИ МАСАЖУ ОБЛИЧЧЯ

Масаж обличчя вібро-вакуумний виконується невеличкими насадками спеціального вакуумного апарату, розрахованими для роботи по обличчю, насадок декілька: 1) для роботи навколо очей і на лобі, і 2)більші для нижньої та середньої частини обличчя. Вакуумний вплив подається в невеликій силі, спеціальної для роботи в ніжних зонах обличчя, плюс вакуум має певну частоту, що створює вібраційний і захоплюючий м’яз вплив. Завдяки вакууму ми отримуємо дренуючий і покращує кровотік дію. Завдяки вібрації та щипанню м’язів певною частотою, отримуємо тонізацію та підтягуючий результат. Дана методика дає прекрасний ліфтинг ефект вже після першої процедури, для стійкого результату потрібен курс масажів. Може бути як самостійна процедура та у поєднанні із карбокситерапією чи масками ферментними Дане.

 Вакуумний масаж обличчя, що має дренуючий вплив входить у нас як компонента таких процедур, як дермабразія у поєднанні із очищенням від рогових лусочок спеціальними насадками та гідровакуумна чистка обличчя де вакуум діє разом із подачею рідини.

РУЧНІ МЕТОДИКИ МАСАЖУ ОБЛИЧЧЯ

— Метаболічний масаж обличчя

Мета метаболічного масажу – боротьба з порушенням обміну речовин на клітинному рівні, спричиненими накопиченням токсинів у проміжних тканинах, недоступних зазвичай при проведенні звичайного масажу.

Метаболічний масаж працює на найглибшому тканинному рівні. Використовуючи техніку глибокого локального розминання, що стимулює процеси мікроциркуляції та, відповідно, поліпшення трофіки, оксигенації та детоксикації тканин. Завдяки цьому уповільнюються процеси старіння. Метаболічний масаж для обличчя, шиї та зони декольте вважається пластифікуючим.

На першому етапі масажу активується лімфа – в результаті клітини позбавляються токсинів і збагачуються киснем, м’язи розслабляються. На другому та третьому етапах масаж інтенсивніший — м’язи приходять у тонус, лінія овалу обличчя стає чіткішою, дрібні зморшки розгладжуються.

— Іспанський масаж обличчя

Іспанський масаж обличчя останнім часом набув величезної популярності і це не дивно. При правильному виконанні він має виражений ліфтинговий ефект, дозволяє підтягнути м’язовий каркас обличчя, стимулює роботу клітин шкіри, сприяє підвищенню пружності шкіри, повертає їй молодий, квітучий вигляд.

Масаж обличчя, шиї та зони декольте виконується ще м’якше та нижче, оскільки шкіра на цих ділянках дуже тонка та чутлива. Іспанський масаж обличчя підходить жінкам різного віку, він допомагає боротися з цілим рядом вікових змін, сприяє профілактиці появи зморшок, його радять вагітним жінкам для зняття набряклості та припухлості. Масаж обличчя також бажано робити курсом, проходячи по 2 – 3 процедури на тиждень.

— Скульптуруючий ліфтингово-дренажний або італійський ліфтингово-дренажний масаж

Миттєва безопераційна підтяжка обличчя!
Проста та ефективна масажна техніка, що дозволяє максимально активізувати лімфовідтік та активно стимулювати м’язовий каркас обличчя, шиї та декольте.

Ліфтинг-дренаж має виражену протинабрякову дію, стимулює кровопостачання, обмін речовин і кисню в тканинах, що в свою чергу активно сприяє зміцненню м’язів, моделюванню та підтяжці овалу обличчя, розгладжуванню дрібних зморшок і зменшенню виразності глибших, зміцнювального та омолоджувального ефекту.

Ефект помітний після 1 процедури. Для закріплення ефекту потрібний курс процедур.

Показання до будь-якого масажу обличчя:

— профілактика вікових змін
— Виражена напруга м’язів (спастика)
— наявність вікових змін: зниження м’язового тонусу, тургору та еластичності
— Набряклість або пастозність тканин обличчя (параорбітальних зон)
— Передпластична підготовка
— постпластична та посттравматична реабілітація

Протипоказання до всіх видів масажу обличчя

— інфекційно-запальні захворювання шкіри
— порушення цілісності шкіри: рани, садна
— загальні інфекційні захворювання

Після проходження курсу масажу обличчя відбувається:

— покращення циркуляції крові
— Ліквідація застійних явищ
— Зняття напруги з мімічних м’язів
— відновлення м’язового тонусу та тургору тканин
— Зменшення глибини мімічних зморшок
— Вирівнювання рельєфу шкіри
— Поліпшення метаболічних процесів на всіх тканинних рівнях

Тривалість та періодичність сеансів масажу:

— тривалість 30 хвилин (сам масаж), загальний час – 1 година
— Рекомендована частота: 2-3 сеанси на тиждень
— загальна кількість в активному курсі – від 6 до 10 процедур
— Підтримуючий курс – 1 раз на 14-20 днів
— Активні курси-2 рази на рік

Масаж включає очищення, масаж і крем за типом шкіри, для поліпшення результату можна поєднувати з маскою за типом шкіри.