Мезотерапія

Мезотерапія – це ін’єкційна методика суть якої полягає у введенні внутрішньошкірно та підшкірно лікарських речовин у невеликих дозах безпосередньо в зону з якою лікар працює або ж віддалено від неї. Мезотерапія – так звані «ін’єкції краси», процедура проводиться як з метою покращення тургору шкіри, її зволоження, так і для покращення дренажного відведення надлишкової рідини в тканинах та ліполізу.

Основна мета мезотерапії – отримати лікувальний ефект при впливі лікарського препарату та отримання рефлексогенного впливу від подразнення ін’єкціями краси біологічно активних точок та зон на шкірі.

Мезотерапія дозволяє провести корекцію та профілактику різних вікових змін обличчя та зони навколо очей:

Темні кола та мішки під очима, «гусячі лапки», складок в області чола, перенісся, навколо очей, а також запобігти їхній подальшій появі, поліпшити якість і колір шкіри обличчя.

МезотерапіяЛікування вугрової хвороби, себореї, розацеї та куперозу, випадіння волосся
Останні розробки в галузі естетичної медицини дозволяють відкоригувати наслідки вугрової хвороби, себореї, розацеї та куперозу, випадання волосся.

Мезотерапія проводиться як з метою покращення тургору шкіри, її зволоження, так і для покращення дренажного відведення надлишкової рідини в тканинах та ліполізу.Профілактика та лікування целюліту рубців та розтяжок.

Сучасні препарати мезотерапії дозволяють ефективно справлятися з лікуванням целюліту, рубців та стрій.

Мезотерапія заслужено визнана однією з найефективніших процедур догляду за шкірою, оскільки стимулює кровообіг, активує та прискорює обмінні процеси та регенерацію клітин шкіри на підшкірно-жировому рівні. Завдяки цьому відбувається омолодження шкіри, її оновлення, вона набуває здорового та красивого вигляду. А результат зберігається тривалий час.

Мезотерапія може проводитися такими групами препаратів:

• загальної, місцевої та комбінованої дії
• омолоджуючі
• знеболювальні
• судинні засоби
• препарати для розщеплення жиру(підборіддя, тіло)
• протизапальні
• загальнозміцнюючі/антиоксидантні
• препарати для мікроциркуляції та вітаміни

Мезотерапія має такі переваги:

  • невеликі дози та неглибоке від 2 до 9 мм введення препаратів
  • зручна періодичність та інтенсивність курсу (основний та підтримуючий)
  • можливість комплексного впливу безпосередньо на ділянку, що цікавить
  • мезотерапія може добре поєднуватися з іншими косметологічними процедурами
  • лікування підбирається виключно індивідуально
  • мезотерапія забезпечує моментальний та тривалий ефект

Мезотерпія – науково обґрунтована медична методика, спрямована на виправлення косметологічних недоліків шкіри та забезпечення ефективного догляду за шкірою обличчя та тіла. Процедура сприяє поліпшенню обмінних процесів клітин, виведенню надлишків рідини завдяки дії введених у шкіру або підшкірний шар лікарських речовин та вітамінів. Мезотерапія вважається однією з найефективніших процедур зволоження, живлення та відновлення шкіри обличчя та тіла.

Механізм дії: за допомогою внутрішньошкірних та підшкірних ін’єкцій забезпечується транспорт лікарських речовин на глибину 0.5-6мм. Проникнення діючих речовин мезопрепарату на цю глибину неможливо при зовнішньому застосуванні. Мезопрепарати, що вводяться, містять у собі всі необхідні вітаміни, мінерали, біологічно активні речовини і забезпечують максимальну активацію власних відновлювальних процесів шкіри і підшкірних шарів.

Хід процедури: перед початком процедури лікар визначить за якою методикою і який мезопрепарат (мезококтейль) необхідно вводити для досягнення найкращого ефекту. За 15 хвилин до початку процедури на шкіру наноситься знеболювальна мазь. Після обробки зони корекції антисептиком лікар починає введення препарату. Ви можете відчувати легке поколювання під час ін’єкції, яке можна порівняти із укусом мурашки.

Тривалість процедури 20-25 хвилин. Оскільки процедура пов’язана з пошкодженням шкіри, вона виконується у спеціально обладнаному приміщенні, що відповідає всім нормам асептики та антисептики. Естетичний ефект від запровадження препарату розвивається поступово, у міру відновлення тканини. Тривалість ефекту залежить стану шкіри, області корекції, техніки запровадження, чинників життя (заняття спортом, вплив сонячного випромінювання, куріння та інших шкідливих звичок).

Період після процедури: відразу після процедури Ви повертаєтеся до звичного для вас ритму життя. У день проведення процедури слід відмовитися від використання косметики, утримуватися від фізичних навантажень, відвідування лазні, сауни, перебування на сонці.